tiistai 29. marraskuuta 2011

Heini!

You've been really nice and I've been lazy. I haven't photographed anything for so long. I'm afraid I might forget how to take pictures.
Maybe I wont. It's the winter that's killing my spirit. Darkness and cold, I hate it.Anyway here's Heini, like I promised.

13 kommenttia:

 1. HUII täydellistä ! onko mitään tietoo että mistä kyseinen neule ? hurrmaava jeejee :-----)

  VastaaPoista
 2. Sairaan kiva villapaita! Ja kuvat myös :)

  VastaaPoista
 3. ihana toi neule nois vikois kuvis !

  VastaaPoista
 4. voisitko tehä joskus jonkun photoshop editorian tai sit vaa näyttää ennen jälkee kuva ku ois kiva nähä mitä kaikkee teet noille kuville : )) ja oijoijoiii tykkään sun kuvistas <3

  VastaaPoista
 5. Jälkikäsittely on hiukan tuhonnut kuvia, kaikki ovat jokseenkin suttua. Vai johtuuko blogialustasta? Blogspot ei kuitenkaan ole pahimmasta päästä pakkaajia.

  Sisällöstä ei ole muuta sanottavaa kuin että rajaus olisi voinut olla hillitympää ja rauhallisempaa, kun kuvissa muuten on melko seesteinen tunnelma. Katkot vähemmän mallia, niin tuo on kunnossa. Mietin myös hiukan kalustoasi; eikö olisi kannattanut sijoittaa tuo 5D MK2:n budjetti parempiin putkiin, DOF:n ulkopuolinen alue on aikamoista suttua ja piirto on keskinkertaista. Tuskin sinä täyskennoisen kaikilla ominaisuuksilla muutenkaan mitään teet.

  VastaaPoista
 6. tsiisus luv ur photos! haluan että otat musta joskus jotain kuvia, sulla on nähtävästi paljon mielikuvitusta! :)

  VastaaPoista
 7. törkeen nättejä kuvia!

  VastaaPoista
 8. ihania kuvia! mitä kameraa käytät?(:

  VastaaPoista